Meteen naar de inhoud

over ons

centerlogo

Wij zijn een professioneel sloopbedrijf met alleen vakmensen in dienst. In de loop der jaren hebben wij een team van goed gekwalificeerde professionals bij elkaar kunnen krijgen om al onze particuliere en zakelijk klanten te bedienen. Een bedrijfsruimte strippen, een draagmuur laten verwijderen, badkamer of aanbouw slopen; wij doen het allemaal vakkundig en netjes.

zakelijk

sloopwerk

Het verwijderen van een wandje tot het strippen van kantoren, bedrijfruimtes, winkels, instellingen en ander bedrijfsmatig onroerend goed wij doen het allemaal. Daarnaast zijn we als sloopbedrijf ook inzetbaar voor vloerbedekking verwijderen, systeemplafond verwijderen, wanden verwijderen, afvoeren inventaris, ontruimen, etc. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

particulier

sloopwerk

Voor al uw sloopwerken groot en klein die voor kunnen komen tijdens een verbouwing of renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. De meest voorkomend sloopwerkzaamheden bij onze particuliere opdrachtgevers zijn: draagmuur verwijderen, beton slopen, badkamer slopen, keuken verwijderen, schoorsteen slopen, behang afstomen en vloer verwijderen maar ook het hele huis laten strippen is bij ons mogelijk. Dit doen wij tegen een zo laag mogelijke prijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!